Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Θεατρικές Παραστάσεις

Κατά τη διάρκεια του 2ου τριμήνου, τα παιδιά του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ όμορφες θεατρικές παραστάσεις.

Τομ Σόγιερ

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς βρήκαμε ευκαιρία για απόδραση. Στις αρχές του Δεκέμβρη, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς, απολαύσαμε μια μαγική παράσταση. Βρεθήκαμε στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» και είδαμε τον «Τομ Σόγιερ». Ήταν μια παράσταση που μας μάγεψε με τα πλούσια σκηνικά, τα κοστούμια και την καταπληκτική μουσική της. Φεύγοντας σιγοτραγουδούσαμε όλοι τα τραγούδια της παράστασης και χαμογελούσαμε!





Παίζοντας με τους μύθους

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α, Β και Γ τάξης, παρακολούθησαν στην αίθουσα του θεάτρου του σχολείου μας την πολύ καλή παράσταση «Παίζοντας με τους μύθους», στις 22 Ιανουαρίου. Γνώρισαν, μέσα από την παράσταση, μερικούς από τους πιο γνωστούς μύθους, όπως τον μύθο του βασιλιά Μήδα, τον Ορφέα και την Ευριδίκη, τον Δαίδαλο και τον Ίκαρο, τον Νάρκισσο και άλλους ακόμα. Έμαθαν, γέλασαν, συγκινήθηκαν και στο τέλος χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς της παράστασης. Μάλιστα οι μεγαλύτεροι μαθητές δε δίστασαν στο τέλος της παράστασης να πλησιάσουν τους ηθοποιούς και να τους εκφράσουν από κοντά τις εντυπώσεις τους.


Μικρός πρίγκιπας

Στις αρχές Φεβρουαρίου, όλο το σχολείο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον «Μικρό πρίγκιπα», στο θέατρο Ιλίσια. Όλοι οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, είδαμε την αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων να ζωντανεύει μπροστά μας. Οι εξαιρετικοί ηθοποιοί μας χάρισαν μια υπέροχη παράσταση που μας έκανε να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε, να χαμογελάσουμε αλλά κυριώς να την απολαύσουμε όλοι.