Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Σε πρώτη φάση οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών θα πρέπει να εγγραφείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), ώστε οι μαθητές/τριες να αποκτήσουν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ, μέσω του οποίου θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/ . Για να εγγραφείτε θα σας ζητηθεί ο αριθμός μητρώου του παιδιού. Για τα παιδιά των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ ο αριθμός μητρώου αναγράφεται στο Φύλλο Ελέγχου με τη βαθμολογία του παιδιού του Α΄ τριμήνου. Οι γονείς των μαθητών της Α΄και Β΄τάξης θα λάβετε τον αριθμό μητρώου με email.
Στη συνέχεια οι γονείς και κηδεμόνες αποστέλλετε στη δασκάλα/στο δάσκαλο της τάξης μόνο το USERNAME του λογαριασμού τον οποίον δημιουργήσατε και περιμένετε να λάβετε τον σχετικό σύνδεσμος Link της ψηφιακής τάξης.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεδομένου των δυσκολιών που παρουσιάζονται λόγω υπερφόρτωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, θα ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του σχολείου μας και από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.
Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019. 

email επικοινωνίας:  2dimvoul@sch.gr