Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση 2η - Συναντήσεις εκπαιδευτικών με γονείς

Αγαπητοί Γονείς,

Στα πλαίσια της συνεργασίας σχολείου οικογένειας και για τον καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεών σας,  σας γνωστοποιούμε ότι:


Οι επόμενες ενημερωτικές συναντήσεις για την πρόοδο των μαθητών θα γίνονται για όλα τα τμήματα την ίδια ημέρα. Θα παρίστανται εκτός από τους εκπαιδευτικούς τάξεων και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, όσο είναι δυνατόν, για να υπάρχει ολοκληρωμένη ενημέρωση. Οι εκπαιδευτικοί Γαλλικών-Γερμανικών θα δέχονται κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς γιατί διδάσκουν σε πολλά σχολεία.
Οι ημερομηνίες που ορίστηκαν από το σχολείο για το τρέχον σχολικό έτος 2015-2016 και που σας τις γνωστοποιούμε έγκαιρα για να προγραμματίσετε τις υποχρεώσεις σας, είναι οι ακόλουθες:

· Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

· Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 (έλεγχοι α' τριμήνου )

· Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

· Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 ( έλεγχοι β' τριμήνου )

· Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

· Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 ( έλεγχοι γ' τριμήνου και τίτλοι )


Οι συναντήσεις θα γίνονται 2.10 – 3.30 μμ. Την ημέρα εκείνη εσείς οι γονείς παρακαλείστε να φροντίσετε την έγκαιρη αποχώρηση των παιδιών σας από το σχολείο.
Δεν ενδείκνυται η παραμονή μαθητών στο σχολείο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, γιατί δημιουργεί δυσλειτουργίες στα ολοήμερα τμήματα.
Σημειώνεται βέβαια ότι στην περίπτωση που εκτάκτως κάποιος γονέας θέλει να συναντήσει έναν εκπαιδευτικό μία άλλη μέρα, προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με τη Διεύθυνση ή τον εκπαιδευτικό για να καθοριστεί η μέρα και η ώρα της συνάντησης.

Από τη Διεύθυνση