Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση 4η - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

1. Την Τρίτη 27-10-2015 στις 8.30 π.μ. θα γίνει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τη Γ΄ τάξη στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και θα ακολουθήσει η παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο και στους παραστάτες. Η εκδήλωση θα τελειώσει στις 10.00 π.μ. περίπου και οι μαθητές θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το Δημοτικό λεωφορείο την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιήσει τα δρομολόγιά του.

2. Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες από το Δήμο επετειακές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Δημοτική Ενότητα Βάρης, στη Λεωφόρο Αναργυρούντος (Προέκταση της Λεωφ. Βάρης).

3. Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι μαθητές που θα καταθέσουν το στεφάνι θα είναι την Τετάρτη 28-10-2015 στις 9.45 π.μ. στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Βάρης για να παραστούν στη δοξολογία. Θα τους περιμένει η κα Καλπίδου Τούλα, εκπαιδευτικός της ΣΤ΄ τάξης.

4. Οι μαθητές που θα παρελάσουν θα είναι στο σχολείο με τη στολή τους την Τετάρτη 28-10-2014 στις 10.15 π.μ. Το λεωφορείο του Δήμου στις 10:30 θα ξεκινήσει από το σχολείο για να μεταφέρει τους μαθητές στο χώρο της παρέλασης.(INTERSPORT Βάρης). Θα τους συνοδέψει ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Τόλιας Γιώργος και ο εκπαιδευτικός της Ε΄ τάξης κ. Σπυρονίκος Γιώργος. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει από το χώρο λήξης της παρέλασης (Πλατεία Βάρης) με ευθύνη των γονέων τους.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στην παρέλαση πρέπει να προσέξουν να μην ξεχάσουν τα απαραίτητα είδη για την ένδυση της παρέλασης.

Από τη Διεύθυνση