Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.....

Χαμόγελα, ανθρώπινη επαφή και «γιορτινός» αέρας φύσηξε στο σχολείο μας από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι την ημέρα που το αποχαιρετήσαμε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας.
Αιτία; Μα το χριστουγεννιάτικο bazaar στο χώρο του σχολείου μας που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας με χειροποίητες κατασκευές τόσο των μαθητών και των δασκάλων όσο και των γονέων.
Ο ενθουσιασμός μεγάλος και οι ιδέες για το τι θα κατασκευάσουμε πολλές. Από χριστουγεννιάτικες κάρτες για να στείλουμε τις ευχές μας και μυρωδάτα κεράκια για τα γιορτινά τραπέζια μέχρι ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα δέντρα από ανακυκλώσιμα υλικά και ωραία χειροποίητα κοσμήματα. Δεν έλειψαν και τα γλυκίσματα.
Το σπουδαιότερο: οι απίστευτες ώρες ευχάριστης δημιουργικότητας που μοιράστηκαν τα παιδιά με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους, και η ευκαιρία των γονέων να βρεθούν με έναν διαφορετικό δημιουργικό τρόπο μέσα σε γιορτινό κλίμα και να μοιραστούν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς.