Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Let' s Do It Greece - Nοιάζομαι και Δρω

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες:

   Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας στο πλαίσιο του προγράμματος Lets Do It Greece – Νοιάζομαι και Δρω, διοργανώνει μια σειρά δράσεων.
Μια από αυτές είναι η συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας και η παρακολούθηση προγράμματος αγωγής υγείας από όλους του μαθητές/τριες μας τις παρακάτω ημερομηνίες:


        Μία ακόμα   δράση είναι η   διοργάνωση   παζαριού  με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση ειδών. Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών στην ορθολογική κατανάλωση και στην εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο. 
        Σας   καλούμε  λοιπόν   να   συμμετέχετε  αξιοποιώντας   και   φέρνοντας    στο   σχολείο  αντικείμενα  που  δε  χρειάζεστε   πια   αλλά  είναι  σε  καλή κατάσταση  και  θα  μπορούσαν  να  αγοραστούν  από  κάποιον  άλλο.  Τέτοια  είδη  μπορούν  να   είναι:   παιχνίδια,  παιδικά βιβλία και σχολικά  είδη.  Οι  τιμές θα κυμαίνονται από 0,50 ευρώ έως 2,00 ευρώ.
     Το παζάρι θα οργανωθεί από τους μαθητές-τριες με την βοήθεια των εκπαιδευτικών κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Δεχόμαστε τις προσφορές σας από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως Παρασκευή 29 Μαρτίου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για το ΠΙΚΠΑ Βούλας.