Τρίτη 2 Απριλίου 2019

"Επίσκεψη στο ΠΙΚΠΑ Βούλας"

2 Απριλίου... Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

   Τα δύο πενταμελή συμβούλια του Ε1 και του Ε2 του 2ου Δημ. Σχ. Βούλας έγιναν πρεσβευτές αγάπης και γιόρτασαν την ημέρα μαζί με τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας.
Στο πλαίσιο των δράσεων του σχολείου μας Let's do it Greece - Νοιάζομαι και Δρω τα παιδιά της Ε΄τάξης επισκέφθηκαν το ΠΙΚΠΑ Βούλας, φιλοξενήθηκαν από τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου και γιόρτασαν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου. Έπαιξαν θεατρική παράσταση, διάβασαν παραμύθια, τραγούδησαν, χάρισαν βιβλία που είχαν συγκεντρώσει ως τάξη, έπαιξαν μαζί στην παιδική χαρά. Συγχαρητήρια στους δύο εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Βάσω Λάζαρη και κ. Θεολόγο Αβραμίδη για την εξαιρετική προετοιμασία των παιδιών. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό του Ειδικού Σχολείου ΠΙΚΠΑ για το μοναδικό έργο που επιτελούν.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του μαθητικού συμβουλίου της Ε΄ τάξης μας για την εξαιρετικά ώριμη συμπεριφορά που επέδειξαν και σε όλα τα παιδιά της Ε΄τάξης για την αλτρουιστική προσφορά τους.
   Συναισθήματα χαράς και αγάπης πλημμύρισαν τις καρδιές όλων μας... Χαρακτηριστική φράση των παιδιών μας: "κ. Μπαλιάκου μπορούμε να ερχόμαστε μία-δύο φορές το μήνα να βλέπουμε τα παιδάκια;"...