Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Aνακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    Οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του σχολείου μας σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας! Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να μας φέρει πίσω όσα μας στέρησε ο προηγούμενος και να χαρούμε ξανά τους δικούς μας ανθρώπους και την καθημερινότητά μας.

    Από τη Δευτέρα, 11/1/2021, ξεκινά λοιπόν, η λειτουργία του σχολείου. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται από τις παρακάτω εισόδους:

Πανός: Α΄ και Γ΄ τάξεις

Πανός Κλειστό Γυμναστήριο: Β΄ και Δ΄ τάξεις

Πλαπούτα: Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις

Μόνο για τις Α΄ και Β΄ τάξεις η αποχώρηση το μεσημέρι θα γίνεται στις 13.05 με βάση την αρ. πρωτ. 797/ΓΔ4/05-01-2021 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

Το  Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  Παρακαλείσθε όλοι οι γονείς να μη συγχρωτίζεστε έξω από το χώρο του σχολείου και να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις. Παραδίδετε και παραλαμβάνετε το παιδί σας άμεσα. Επίσης, να είστε τυπικοί με τα ωράρια προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών.

   Οι μαθητές υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να φορούν τη μάσκα τους κατά την είσοδο στο σχολείο, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, των διαλειμμάτων και κατά την αποχώρησή τους. Στην τσάντα τους να έχουν οπωσδήποτε 3 μάσκες, αντισηπτικά μαντιλάκια και το τσαντάκι με το φαγητό και το νερό τους για τα διαλείμματα.

   Σε περίπτωση αδιαθεσίας κάποιου μαθητή πρέπει ο μαθητής να μένει στο σπίτι και να ενημερώνει ο γονέας το σχολείο σχετικά.

Καλή χρονιά και καλή αρχή σε όλους μας!

 

                                                                                                            Από τη διεύθυνση